06. februari 2023 Now26°C

Quad rijden in Zandvoort – Quad huren

Quad huren zandvoort

Er zijn veel geweldige dingen te ontdekken in deze omgeving. Diverse bossen, musea en gezellige terrasjes zijn te vinden in de omgeving van Zandvoort om een fantastische dag quad rijden compleet te maken. Neem eens een kijkje op deze pagina om meer te weten te komen over de mogelijkheden in het algemeen. Quad rijden is een geweldige manier om te ontspannen met uw partner of gezin. We zien u graag binnenkort in Zandvoort!!!

Waar moet een quadrijder oversteken?

Om met een quad op de openbare weg te mogen rijden, moet je eerst een quad hebben die is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg, en vervolgens moet je een geldig rijbewijs hebben. Overigens is het rijden met een quad op de openbare weg niet zo ongewoon: quads horen off-road.4 december 2019

Wat zijn de kosten van quad rijden?

Champions € 55,00 p.p. Een voordelig quadprogramma waarbij je meer dan 20 minuten (effectief 23 minuten) op de 90 cc quad mag rijden. Dit arrangement kan gehuurd worden voor 17 of meer personen, vanaf 12 jaar.

Hoeveel kost het om een quad te huren?

Zowel particuliere als zakelijke tarieven zijn interessant. Zie onze tarieven of huur een quad direct bij ons.Quadverhuur Prijslijst:

  • 1 dagdeel (van 10:00 tot 12:45 uur) €1251
  • Dagdeel (13:00 – 15:30 uur) €1251 voor een hele dag
  • €150 voor een halve dag

Zowel particuliere als zakelijke tarieven zijn interessant. Bekijk onze tarieven of neem persoonlijk contact met ons op om een quad te huren.Prijslijst Quadverhuur

Is het nodig een rijbewijs te hebben om op een quad te rijden?

Je moet minstens 18 jaar zijn om op een quad te mogen rijden, en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een geldig rijbewijs is vereist.Quad geaccepteerd als een driewielig motorrijtuig rijbewijs A, een.rijbewijs A met code 80, of een.rijbewijs B behaald voor 19 januari 2013.

Je moet minstens 18 jaar zijn om op een quad te mogen rijden, en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een geldig rijbewijs is vereist.Quad is gecertificeerd als een driewielig voertuig.

  • Een rijbewijs, of een rijbewijs met code 80, of een rijbewijs B afgegeven vóór 19 januari 2013.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een 700cc quad?

Wat is de leeftijd van je quad 700cc rijbewijs? Daarvoor heb je een rijbewijs B nodig en moet je minstens 18 jaar oud zijn. Je mag er ook zonder begeleider op rijden als je een voorlopig rijbewijs B hebt. Je moet dan wel begeleid worden door iemand die minstens 24 jaar oud is en een geldig rijbewijs heeft.

Waar kun je nog vrij oversteken?

Terrein buiten de gebaande paden Offroad motorcrossen is op een aantal plaatsen toegestaan. In Nederland kun je bijvoorbeeld terecht in IJmuiden. De Kuil, vlakbij IJmuiden, is een open gebied waar je elke dag vrij mag rondrijden met je motor.

Waar kunnen kinderen quad rijden?

Op ons stoere parcours in het bos is quad rijden een van onze nieuwste en prachtigste bezigheden. Met onze Yamaha Grizzly quads kunt u rekenen op een stevige en krachtige quad! Speciaal voor de jeugd hebben wij een aantal kinderquads, evenals bijpassende kinderhelmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


About us

Cultuurcentrum Haarlem bestaat sinds 1995 en is sinds 2022 een informatieve website over Haarlem. Daarnaast beide we ondernemers de mogelijkheid om over hun ondernemingen in Haarlem en omliggend te vertellen. We streven ernaar dit op een zo leuke manier te doen.


CONTACT
Nieuwe berichtenNieuwsbrief


    Categorieën