06. februari 2023 Now26°C
Marcomaart 26, 20222min00

Oordoppen formule 1 (Verplicht op Zandvoort)

Oordoppen formule 1 zandvoort

Formule 1- en autosportoordopjes. Het geluid dat op een circuit wordt geproduceerd is niet afschuwelijk, maar naarmate het circuit vordert, kan het decibelniveau al snel oplopen tot 130 dB! Dit geluidsniveau is zo extreem dat het uw gehoor permanent kan beschadigen. Het is niet voor niets dat

Wat zijn de beste oordopjes voor Formule 1?

Kortom, Muffy Formule 1 of Muffy F1 Radio oorkappen of op maat gemaakte oordoppen zijn de beste gehoorbescherming voor Formule 1-races. Zorg er verder voor dat je niet te dicht op de baan zit en neem regelmatig een ‘oorpauze.’19 november 2020

Hoeveel kosten op maat gemaakte oordopjes?

U kunt zelf aangeven hoeveel geluid uw op maat gemaakte oordopjes moeten kunnen dempen. Dat hangt af van wat u ermee wilt bereiken en van uw voorkeuren: wilt u bijvoorbeeld kunnen praten, of hoeft u niet te communiceren? Op bestelling gemaakte oordopjes beginnen bij € 59,50 per stuk (sets beginnen bij € 119).

Wat is het decibel niveau van een F1 auto?

Het geluid dat op een racecircuit wordt geproduceerd is behoorlijk luid; het decibelniveau langs het circuit kan gemakkelijk 130 dB benaderen! Dit geluidsniveau is zo extreem dat het uw gehoor permanent kan beschadigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


About us

Cultuurcentrum Haarlem bestaat sinds 1995 en is sinds 2022 een informatieve website over Haarlem. Daarnaast beide we ondernemers de mogelijkheid om over hun ondernemingen in Haarlem en omliggend te vertellen. We streven ernaar dit op een zo leuke manier te doen.


CONTACT
Nieuwe berichtenNieuwsbrief


    Categorieën